loader Please wait...
close box

STUDIU DE CAZ

Magazinul „La Moldovan” din Cluj – un showcase perfect, marca RBC


 

Despre "La Moldovan"

Magazinul „La Moldovan” situat in centrul Clujului, la intersectia strazii Tipografiei cu Ferenc, este prima carmangerie rebranduita din reteaua Cosm-Fan si respecta toate valentele necesare unei experiente de shopping unice. Reteaua Cosm-Fan detine, in acest moment, 26 de magazine amplasate in Cluj-Napoca si judetul Cluj si produce 2500 de tone de carne si preparate pe an, intr-o gama foarte diversificata de produse, 90 de sortimente de preparate si 30 de sortimente de carne.

Cel mai recent magazin deschis in retea, cunoscut sub numele rebranduit de „La Moldovan”, propune un nou concept de shopping: fast food + comert cu amanuntul, oferind si o puternica functie de instruire alimentara a populatiei.

Cosm-Fan o afacere de succes, dupa cum spun si reprezentantii companiei: „avem o unitate de productie in spate, care este cheia acestei afaceri". Avantajele sunt multiple: exista o retea proprie de magazine (90% din productie se comercializeaza prin acestea), raspandite intr-un areal relativ mic, deci costuri de aprovizionare mici; fabrica proceseaza toate produsele din carne care se comercializeaza in magazine; carcasa de carne este romaneasca, carnea intra in transare la 24 ore dupa taiere (foarte proaspata), iar magazinele sunt aprovizionate de 2-3 ori pe zi; banii din vanzari intra in fiecare zi, ceea ce impiedica blocarea fluxurilor de capital circulant; lantul frigorific (spatii frig, masini cu frig, vitrine etc.) functioneaza perfect, dand clientului un produs de calitate.


Nevoia clientului si solutia oferita de specialistii RBC


„Intr-un domeniu ca al nostru exista un risc foarte mare de instaurare a rutinei. Ceea ce astazi a fost deosebit, maine devine obisnuinta si nu mai este suficient pentru a atrage atentia cumparatorului. De aceea, dupa o analiza atenta, am decis ca cea mai buna solutie este implentarea strategiei de consultanta hardware si software oferita de RBC: solutia de gestiune RBC – RetailIQ si investirea in mai multe echipamente de top ale partenerilor de renume ai RBC - Bizerba si Zebra. A fost un vis al nostru sa devenim beneficiarii unor echipamente RBC, de cea mai inalta performanta”, a declarat Cosmin Moldovan, CEO Cosm-Fan.

Retail IQ este un sistem performant de gestiune a magazinelor, care acopera intregul lant de activitati, pornind de la procesul efectiv de vanzare a marfii si incasare a banilor si incheind cu rapoarte complexe de gestiune a magazinului sau retelei de magazine.

Solutia RetailIQ consta intr-o suita de aplicatii organizate pe trei module: POS, Back-Office, Head-Office.

Va invitam sa urmariti filmul urmator pentru a afla mai multe detalii!