loader Please wait...
close box

STUDIU DE CAZ

MCA Comercial implementeaza Retail IQ si isi eficientizeaza la maxim activitatea


Despre MCA Comercial

MCA Comercial este o firma de distributie din Ramnicu Sarat, ce detine o retea de 10 magazine alimentare. Odata cu  dezvoltarea activitatii companiei, nevoia de a eficientiza procesele de activitate a crescut si astfel  a aparut necesitatea de a lua legatura cu o echipa de specialisti.

Nevoia clientului si solutia oferita de specialistii RBC

Consultantii de la RBC au propus implementarea RetailIQ, o solutie completa, hardware si software, pentru gestiunea celor 10 magazine, care sa raspunda nevoii companiei de a se alinia la standardele moderne de comert, inclusiv in ceea ce priveste adoptarea de tehnologii IT performante pentru gestionarea activitatilor comerciale.

RBC a implementat solutia RIQ in configuratie Head Office - Back Office - Front Office. Solutia are in componenta suita de aplicatii Retail IQ, iar la partea de hardware echipamente POS de la Wincor - Nixdorf si cantare Bizerba.

Retail IQ permite o scalare pe verticala (POS - magazin - Head Office), precum si o scalare pe orizontala (multi POS - multi magazin - multi gestiune - multi societate). Solutia Retail IQ este capabila sa genereze rapoarte complexe, variate si customizabile, disponibile in diverse medii, cum ar fi tabletele iPAD. Portabilitatea pe tableta, design-ul clar si intuitiv si multitudinea de functionalitati vorbesc despre o aplicatie moderna, de o mare suplete si flexibilitate.


Concluzii

Retail IQ s-a dovedit un produs extrem de eficient si ergonomic la solutionarea problemelor intampinate de catre compania MCA. Spre exemplu, aplicatia permite derularea concomitenta a unui numar nelimitat de promotii, modulul dedicat acestora fiind flexibil si usor configurabil. Promotiile pot fi definite in mod distinct pentru fiecare locatie in parte sau pentru intreaga retea, iar retailerul poate dezvolta un marketing targetat ce il va ajuta sa se pozitioneze corect in raport cu competitia, sa isi evalueze in mod obiectiv afacerea si sa ia decizii de business fundamentate.

"Apreciem solutia Retail IQ ca fiind o solutie performanta si foarte intuitiva, care ne-a eficientizat foarte mult activitatea. RBC ne-a oferit o solutie completa hardware si software, dar si servicii profesionale de analiza si consultanta. Avand in vedere tehnologia de varf si experienta internationala a companiei RBC, suntem convinsi ca am facut alegerea cea mai buna."